Contacteer ons
Amy

Telefoonnummer : +86-18602011234

WhatsApp : +8618602011234

Cimc Trailers For Sale in China - used and new

cimc aanhangwagens   | Wereld die het Semi Voertuig van de Aanhangwagenleverancier leiden

 

 

 

 

  • companyPics.title
  • companyPics.title
  • companyPics.title
  • companyPics.title
Grote Markt: Zuid-Amerika, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel, Exporteur, Handelsmaatschappij, Verkoper
Merken CIMC Aantal werknemers 30000~50000
Jaarlijkse omzet 1,000,000-3500,000 Opgericht Jaar 2002
Export pct 10% - 20%
Inleiding

Wij zijn een professionele handel drijvende firma, die zich in het voorzien van internationale markten van een verscheidenheid van CIMC SEMI AANHANGWAGEN specialiseren, zijn wij de erkende handelaar van CIMC.

 

China Cimc Trailers For Sale in China  - used and new Bedrijfsprofiel 0

 

Met een rijke ervaring van 13 jaar, hebben wij de vereiste deskundigheid en de voortreffelijkheid in ons domein verworven. Wij hebben een jaarlijks verkoopvolume van tien miljoen dollarzaken, die 600-700 eenheden CIMC bevatten semi aanhangwagens.

 

Met een rijke ervaring van vele jaren, hebben wij de vereiste deskundigheid en de voortreffelijkheid in ons domein verworven. Hebben geschraaptd fenomenale hoogten van succes, ons vandaag bevinden wij lang in het midden van een aantal concurrenten over de wereld. Een goed gecoördineerd en deskundig beheerd verrichtingssysteem en een professioneel internationaal verkoopteam laten ons toe om orden te veranderen in eindproducten en hen naar ongeveer 60countries en verscheidene gebieden over de bol uit te voeren.

 

Als cimc semi aanhangwagenleverancier, wordt cimc aanhangwagens geplaatst strategisch in de wereldmarkt.


En de producten worden mailnly uitgevoerd naar Rus, Vietma, Maleisië, Thailand, Bangladesh, Filippijnen, Ghana, de Kongo, Angola, Senegal, Mali, Algerije, Zimbia, Zimbabwe, Ethiopië, Djibouti, de Soedan en andere markt overzee.

 

Wij volledig de dienstprogramma zijn van eerste belang aan onze klanten. Het verzekert korte lijnen van mededeling en oplossingen om aan hun behoeften te voldoen en moderne bedrijven een duidelijk bedrijfsvoordeel te geven.

 

Groot R&D-team, Strikte kwaliteitscontrole, de Professionele dienst- ons bedrijf is uw beste keus van partner op lange termijn!

 

China Cimc Trailers For Sale in China  - used and new Bedrijfsprofiel 1

Geschiedenis

China Internationale Marine Containers (Groep) Ltd (CIMC) is een wereld belangrijke leverancier van logistiek en energiemateriaal, gestationeerd in Shenzhen van China. CIMC wordt gewijd aan het leveren van hoogstaande en betrouwbare materiaal en de diensten, met inbegrip van containers, voertuigen, energie, chemisch product en voedselmateriaal, de zee, logistiekdiensten, luchthavenfaciliteiten, enz.

Als een gediversifieerde multinationale industriële groep die heeft de schouders de opdracht van het globale dienen, CIMC meer dan 300 lidondernemingen en 4 vermelde bedrijven in Azië, Noord-Amerika, Europa, Australië en anderen, en uitgebreide klanten en verkoopnetwerken die meer dan 100 landen en gebieden omvatten.

CIMC werd in Januari 1982 als gemeenschappelijke die onderneming opgericht door de Handelaarsgroep van China en het Aziatische Bedrijf van het Oosten in Shenzhen wordt geïnvesteerd en werd aanvankelijk geleid door EAC stafmedewerkers. Het kwam om in SZSE in 1994 worden vermeld en in SEHK in December 2012 worden vermeld. Momenteel, is CIMC een openbare vermelde vennootschap van A+H aandeel, de van wie hoofdaandeelhouders de Handelaarsgroep van China het Oceaan Verschepende (Groep) Bedrijf, van China, Hony-Kapitaal, enz. zijn.

 

China Cimc Trailers For Sale in China  - used and new Bedrijfsprofiel 0

 

CIMC Voertuigen (Groep) Co., Ltd de Code (van de „CIMC Voertuig“ Voorraad: 1839). begon opleggers in 2002 te vervaardigen en te verkopen, en zijn de grootste de opleggerfabrikant van de wereld in termen van totaal verkoopvolume voor opeenvolgend sinds 2013 geweest.

CIMC neem hoofdzakelijk in de vervaardiging en de verkoop van opleggers en vrachtwagenorganismen in dienst voor specialiteitvoertuigen. CIMC de opleggerproductregelen omvatten hoofdzakelijk chassis en flatbed aanhangwagens, omheiningsaanhangwagens, tankaanhangwagens, lowbed aanhangwagens en van trailers. CIMC de producten van het vrachtwagenlichaam omvatten stortplaatsbedden voor stortplaatsvrachtwagens, hoofdzakelijk mixers voor mixervrachtwagens en andere vrachtwagenorganismen voor specialiteitvoertuigen.

 

China Cimc Trailers For Sale in China  - used and new Bedrijfsprofiel 1

Dienst

CIMC het volledige de dienstprogramma is van eerste belang aan klanten. Het verzekert korte lijnen van mededeling en oplossingen om aan hun behoeften te voldoen en moderne bedrijven een duidelijk bedrijfsvoordeel te geven.

 

Contractverrichting: Het van de gemeenschappelijke aanhangwagen de levertijd kan binnen 25 werkdagen na worden gecontroleerd ontvangt de storting. Het strikte systeem voor kwaliteitscontrole zorgt perfecte prestaties in elke vooruitgang ervoor

Leveringsregeling: Volgens verschillende vervoervereisten, vertrekt de bedrijflogistiek zal leveren klant de professionele vervoersdienst. De noodzakelijke documenten (zoals contract, handelsfactuur, verpakkingslijst, certificaat van de oorsprong van China, certificaat) kunnen worden geleverd.

Pre-sale de Dienst: De professionele gepersonaliseerde dienst van het ontwerpteam levering volgens de vraag van de klant. Verzekerend de maximumprecisie, zal de ervaren ingenieur opnieuw de tekeningen vóór productie herzien.

De naverkoopdienst: Regelmatig helpt callback ons voertuigen kennen die status werken. Afhankelijk van dit, kan het bedrijf redelijke technologie-voorstellen aanbieden. De geschikte de waarborgvoertuigen van de delenlevering werken onophoudelijk. De ingenieur overzee is de hele tijd in klaar tegen onverwachte behoeften.

China Cimc Trailers For Sale in China  - used and new Bedrijfsprofiel 0

 

Punten Garantieinhoud Periode
Kader hoofdstraal, ondersteunende straal, doos 1 jaar
Kader de niet steunene boon, vangrail, achterbumper, sluitenhefboom, container lockWheel behandelt steunbar, zijgevelspanner, koningsspeld, istll paneel 6 maanden
Kader De Otherassociatedcomponenten en de snel-wcar delen zijn niet behandelde underwarranty.  
Kader asschacht, hubam schacht, opschortingssteun, evenwichtsbalk 1 jaar
Het lopen Trommelrem, remschoen, lager, het aanpassen wapen, stofglb, greaseseal bout, 6 maanden
Het lopen rand, de bladlente, spanningsbar, extra wieldrager 6 maanden
Toestel

brakc plaatste de schoen, cpper buhpovder mealurgy Sc, compsite, stel ring

De Salsuberdelen en andere snel-slijtagedelen zijn niet behandeld onder Waraty

 
Luchtlijn ABS, relais vavemanual valvc, het gashouder van de remkamer, hand (rechte) verbinding 6 maanden
Luchtlijn de gas jitsair spply lijnen en de cotolpijpen zijn niet behandeld onder garantie.  
Elektronika draad hamesses, verbindingen en lampekap 6 maanden
Elektronika lampbulbis niet onder garantie wordt behandeld die.  
  Ondersteunend apparaten fth wiel 1 jaar
  Verf (met inbegrip van de gedeeltelijke schade binnen 10%, behalve de schade van wrijvingandcorrosion) 1 jaar
 

Band:

1.As de banden zijn voor consumptie geschikte delen, zodat zal de waarborgnorm in acordancewith zijn sipulated het Werk (entative) Managenent van Claimns van de regulationofband door van de de Bandenkwaliteit van theNationalruber de Supervisie en de Inspectiecentrum en ChinaTireBranch van Rubberindustrievereniging.
2.For defcts door te vervaardigen wordt veroorzaakt die. het handelsmerk en bandaantal shallbeprovided completelye prtial clains zal in acordanc met ofwear thedegeess worden verstrekt (hij die amnount van band rmaning tead) cxcep dat emaningamount min 8.5mm niet behandeld is.
3.For de beschadigde die banden door misc worden veroorzaakt of de banden waren rpared geweest. clainssal om te zijn niet icluded voor danages van nqualty problemen

 


Als de opleggers sommige die mislukkingen en delenschade krijgen door de kwaliteitsproblemen wordt veroorzaakt zoals ontwerp, productie, het assembleren en materialen, en dan de bevestiging van CIMC de Dienstafdelingen worden, op voorwaarde dat gebruikend en handhavend de oplegger na de „Gebruikershandleiding“ en binnen de garantieperiode, zou CIMC de garantiedienst verlenen om het opleggerswerk in goede staat te verzekeren. De garantiedienst volgt het principe om hoofdzakelijk te herstellen, toen delenvervanging, toen assemblagevervanging. De reparatie en de delenvervanging zullen worden gebruikt in principe om zijn technologieprestaties terug te krijgen.

Ons Team