Contacteer ons
Amy

Telefoonnummer : +86-18602011234

WhatsApp : +8618602011234

lopende band

CIMC de fabriek behandelt een gebied van 420.000 vierkante meters, met geavanceerde productiefaciliteit. Productiecapaciteit van jaarlijkse output van 20.000 opleggers. Wij hebben meer dan 900 werknemers en meer dan 90 technici.

Cimc Trailers For Sale in China  - used and new fabriek productielijn 0

 

CIMC fabrieks technologie-Productie Materiaal
Het bedrijf vestigt de grote moderne fabriek bouw van 160.000 vierkante meters, productielijn, het schilderen lijn en technisch materiaal voor speciale voertuigen, gevestigd en heeft jaarlijkse ontwerpproductiecapaciteit van 20.000 voertuigen. Het uitstekende materiaal en de technologie waarborgen opmerkelijke productkwaliteit.

1. Modulair ontwerp
CIMC de semi aanhangwagens trekken op het nationale en internationale geavanceerde ontwerpconcept, gebruikend UG, ANSYS (Eindige elementenanalyse), enz. geavanceerde software aan ontwerp, maken de ontwerpambacht om verschillende soorten producten onder grote coördinatie te kruisen, om de maximumcomponentennormalisatie te bereiken, die een stevige stichting voor automatische productie en digitaal productieproces bepalen.

Cimc Trailers For Sale in China  - used and new fabriek productielijn 1

Cimc Trailers For Sale in China  - used and new fabriek productielijn 2

2. Technologieverbeteringen
In plaats van traditioneel het schilderen proces, nu bereiken de gebruiksktl elektroforese en poeder het bespuiten, emissieloze VOCs. Het geavanceerde elektroforeseprocédé om het gehele product „inleiding“ te verzekeren had geen dode hoek, de verf helder en duurzaam, is om ervoor te zorgen dat de verf niet 7 jaar langzaam zal verdwijnen.

Cimc Trailers For Sale in China  - used and new fabriek productielijn 3

3. Intelligente productie
CIMC is de eerste om de bevordering van het model van de productieonderneming te beëindigen, de eerste intelligente milieu-beschermings digitale voertuig productiefabriek in de wereld bezitten. Breng groot aantal van automatisch materiaal aan de productielijn, zoals manipulator, automatisch het voeden systeem, de doorgangssysteem van de programmacontrole, het kleine voertuig van RGV; Door de normalisatie & modularization van het productontwerp, realiseren de technologische procesflexibiliteit, de materiaalautomatisering en de digitalisering van het productieproces, de productie van semi aanhangwagens door middel van het produceren van auto, maken de delen van verschillende soorten producten ruilbaar, verbetert het ook zeer de productieefficiency, tegelijkertijd, stelt de gepersonaliseerde behoeften van gebruikers in verschillende gebieden in de provincie tevreden, en ontmoet de de productiediversificatie en aanpassing.

Cimc Trailers For Sale in China  - used and new fabriek productielijn 4

Cimc Trailers For Sale in China  - used and new fabriek productielijn 5

4. Veiligheidsnaleving
Gebruik de beroemde merk en kwaliteitsas, norm met automatisch aanpassingswapen, met constante remontruiming, snel stabiel en verenigbare remmen, al wiel het remmen prestaties; geassembleerd met lage druk functioneerde het alarm geschikt ABS, en effectief waarschuwend tijdens het drijven als de luchtvaartlijndruk te laag is, om de bandzelfontsteking effectief te vermijden, die door lage druk veroorzaakt.

Cimc Trailers For Sale in China  - used and new fabriek productielijn 6

5. Met speciale & unieke technologie verwerkte nieuwe hoofdstraalstructuur, sterke torsie-bestand, geen taille voor altijd.
CIMC de semi aanhangwagen speciaal gepatenteerd nieuw type licht opschortingssysteem, lichtgewicht en sterke effect-weerstand, kan de abnormale slijtage tot de band effectief verminderen, band het gedeeltelijke het malen dragen vermijden.

Cimc Trailers For Sale in China  - used and new fabriek productielijn 7

 

Verbeter intelligent niveau, en creeer bovenste laagjekwaliteit. CIMC achting die productielijn en materiaal bedekken aangezien de ontwikkelingsbasis meer dan 30 jaar, industriële intelligentie van buitenlandse en binnenlandse geavanceerde productielijnenactiviteit absorbeert, innovatie en update onophoudelijk van productiemateriaal, stijging algemene vaardigheden van exploitanten, bevordert en wetenschappelijk, rigorousness en efficiency van productieprocessen realiseert.

R & D

Eliteteam
Ben met CIMC normen in overeenstemming en bouw gespecialiseerd, is het geïnternationaliseerde team het gebouw voor het opheffen van productievermogen, die het concept bevestigen dat de talenten de waardevolste activa zijn.

 

Voortreffelijkheid Productie
Met het productiemateriaal van wereldklasse, met inbegrip van BystarCNC-lasersnijmachine, CNC de snijmachine van de Plasmavlam, de lijn van de componentenvoorbehandeling, het grote CNC winden en buigende machine, de automatische machine van het onder:dompelen-booglassen, automatische pijp buigende machine, professionele lassenlopende band, electrophoresing/schurende behandelingslijn en deklaaglijn.

De Aanhangwagen van de poedertanker

Opmerkelijke Kwaliteit
Onze uiteindelijke doelstelling is hoogte te verstrekken - kwaliteitsproduct en de diensten om onze bedrijfsverplichting na te leven. Demonstreer uitstekend Productievermogen, onze backbone voor hoogte - kwaliteitsproduct.
Van klantenidentificatie, het productontwerp, het van plan zijn, leveranciersbeheer, kwaliteitscontrole van het productieproces, klantenservice, aan verbeteringen van alle verbindingen tijdens het proces verwerkt om de verwachtingen van onze klant te ontmoeten en te overtreffen. Constante die en de kwaliteit van ons product verbeteren de raffineren is onze uiteindelijke doelstelling.

De Aanhangwagen van de poedertanker

Uitzonderlijke Deskundigheid
Het R&D-centrum wordt toegewijd aan constante verbetering voor structuurverbetering, 3D ontwerp en Ansys-procesanalyse voor elk product dat aan onze klanten moet worden geleverd.