Contacteer ons
Amy

Telefoonnummer : +86-18602011234

WhatsApp : +8618602011234

5 eenheden van de het Cementtanker van 35cbm de Bulkaanhangwagen voor Nigeria

December 28, 2020

Te werk gaand van klantenbehoeften, accumuleerden CIMC actief hefboomwerkingen de rijke ervaring in het onderzoek en de ontwikkeling en productie van speciale voertuigen en introduceert nieuwe technologieën, nieuwe processen en nieuwe materialen om onophoudelijk productkwaliteit en prestaties te verbeteren, die de industrie leiden.

5 eenheden van de het Cementtanker van 35cbm de Bulkaanhangwagen voor Nigeria

CIMC de aanhangwagen van de poedertanker

Onlangs, leverde Nigeria partijen van de tankeraanhangwagen met hoge weerstand van het koolstofstaal bulkcement, aantonend de goede marktsituatie van CIMC bulkaanhangwagen van de cementtanker. De de tankeraanhangwagen heeft van het koolstofstaalpoeder met succes de gunst van klanten met zijn high-cost prestaties en veiligheidsvoordelen gewonnen. Deze partij van de bulkaanhangwagen van de cementtanker is de tweede partij voertuigen die aan deze klant worden geleverd dit jaar. Deze klant is een oude klant die met CIMC vele jaren heeft samengewerkt, geeft opdracht hij tot een groot aantal aanhangwagens van de poedertanker van CIMC elk jaar.

Het aantrekken van gebruikers hangt van reputatie in de industrie af; de massalevering hangt van productsterkte af; de samenwerking vele jaren hangt van de dienst en eerlijkheid af. De prestaties van het gehele voertuig hebben het belangrijke niveau in dezelfde industrie bereikt.

 

Eigenschap van CIMC bulkaanhangwagen van de cementtanker

1. Lichtgewicht, hoog voordeel

Nadat een aantal softwareanalyse en herhaalde tests, tanklichaam, het kader en andere structuren van staal met hoge weerstand worden gemaakt, en de algemene structuur van het lichaam redelijker is.

2. Veiliger en duurzamer

Het tanklichaam wordt automatisch gelast door robots, en de test van de luchtstrakheid wordt uitgevoerd bij 1,5 keer de werkdruk, die veiliger is.

3. Meer lading die, snel leegmaken

Bij een verticale hoogte van 15m, een horizontale afstand van 5m, en een geschatte werkdruk van 0.2MPa, is de gemiddelde lossingssnelheid groter dan 1.3t/min of 1.1m ³ /min. Na het testen, in het geval van het laden van en het leegmaken van PO42.5-cement, is de gemiddelde lossingssnelheid ongeveer 1,5 ton/min.

5 eenheden van de het Cementtanker van 35cbm de Bulkaanhangwagen voor Nigeria

4. Vervoermaterialen, brede waaier

De bulkaanhangwagen van de cementtanker kan cement, vliegas en andere speciale materialen vervoeren. De speciale tankstructuur wordt ontworpen om normale lossing te verzekeren. Mooier en regel meer de gehele bulkaanhangwagen van de cementtanker heeft een compact ontwerp, mooie verschijning, vlotte lijnen, eenvoudig en grootmoedig.

5. Minder surplus, hoog voordeel

De vulcanisatiehoek van de tank en de straal van kromming van de tank worden geoptimaliseerd, en blijven wordt materieel in de tank effectief verminderd.

5 eenheden van de het Cementtanker van 35cbm de Bulkaanhangwagen voor Nigeria

Als leider in tankvoertuigen, van het het koolstofstaalpoeder van CIMC bereikt de de tankeraanhangwagen de eenheid van veiligheid en lichtgewicht. Terwijl zich het concentreren op de verbeteringen van de producttechnologie en veiligheidsverbeteringen, onderzoekt het ook actief slimme productieverbeteringen om de stabiliteit van het productieproces en betrouwbare prestaties met geavanceerdere productietechnologieën te verzekeren. Met de producten meer van uitstekende kwaliteit en de prima diensten, zullen wij de wetenschappelijke en efficiënte ontwikkeling van de industrie van het poeder materiële vervoer bevorderen.