Contacteer ons
Amy

Telefoonnummer : +86-18602011234

WhatsApp : +8618602011234

CIMC Omheining Semi Trailer voor Verkoop in Zimbabwe

January 28, 2021

Heeft de omheinings semi aanhangwagen een ontwerp van de staakstructuur. CIMC hebben 2/3/4 aanhangwagen van de assenomheining voor verkoop, en de ladingscapaciteit heeft de ton van 30/40/60/80/100 voor uw keus. Klantgerichte kleur en zijgevelhoogte.

laatste bedrijfsnieuws over CIMC Omheining Semi Trailer voor Verkoop in Zimbabwe  0

Hoe te om het veilige gebruik van veeaanhangwagen te verzekeren?
Aangezien de bestuurder van de omheinings semi aanhangwagen langs de weg drijft, is het belangrijk een veilige die snelheid met de koplampen altijd om te handhaven op elk moment worden gehouden op. Dit is omdat de het remmen tijd een en in dat geval stijgt, zou een veilige afstand van de aanhangwagen vooraan moeten worden gehandhaafd.
Sluit niet de omheinings semi aanhangwagen terwijl het vervoeren van uw vee. Dit zal het voor reddingsarbeiders mogelijk maken om tot het in het geval van een noodsituatie toegang te hebben.
Voor de veiligheid van uw dieren zorg ervoor dat geen van hen hun hoofden buiten de staakaanhangwagen hangt. Zij zouden door vliegende voorwerpen kunnen worden berokkend.
Ben zorgvuldig wanneer het planning van de reis en herinner altijd dat het weer uw plannen kan soms vertragen vooral omdat het het comfort van de dieren en de wegvoorwaarden beïnvloedt.
Als u niet de juiste procedure in het laden dieren in de veeaanhangwagen volgt, kan het zijn frustrerend om dit te doen. Om een gemakkelijk en veilig ladingsproces te hebben, zijn er een aantal dingen u kunt overwegen doend.

laatste bedrijfsnieuws over CIMC Omheining Semi Trailer voor Verkoop in Zimbabwe  1

Tijdens het ladingsproces, verzeker het volgende:
1. Onmiddellijk na het laden van de dieren op de ladings semi aanhangwagen, sluit de poorten en zorg ervoor de dieren veilig zijn.
2. Het is belangrijk om zicht te verzekeren. De dieren zouden iedereen moeten kunnen zien ingaand en weggaand de vervoer van dierenaanhangwagen, wanneer binnen de aanhangwagen het binden van of het losknopen van hen.
3. De gebruiksmisstap knoopt wanneer het binden van de dieren na het laden van hen op de bulkladingaanhangwagen. Het binden binnen de vervoer van dierenaanhangwagen bij hoofdhoogte moeten zou worden gemaakt.
4. Altijd zorgvuldig ben over ook wordt gedrukt en wordt gespeld tussen de dieren of de kanten van de livetockaanhangwagen en de aanhangwagenpoort.
5. Doe een inspectie ervoor zorgen dat er geen scherpe voorwerpen die in de aanhangwagen uitpuilen zijn. De reparaties aan dergelijke uitsteeksels zouden moeten worden gemaakt om verwonding aan uw vee te verhinderen.
6. Het gewicht wordt goed verdeeld. Sta de zwaarste dieren toe die de sectie te bezetten door de voorzijde van de de aanhangwagenassen van de omheiningsvrachtwagen wordt gesteund. De grotere en oudere dieren zouden eerst en dan moeten worden geladen opvolgende met kleinere en jongere degenen.

laatste bedrijfsnieuws over CIMC Omheining Semi Trailer voor Verkoop in Zimbabwe  2