Contacteer ons
Amy

Telefoonnummer : +86-18602011234

WhatsApp : +8618602011234

CIMC Zij Semi Tipper Trailer voor Verkoop - hoe te om een zijkippersaanhangwagen te kiezen?

February 3, 2021

wegens de plotselinge verhoging van de vraag naar zijkippersaanhangwagens, worden vele nieuwe semi eigenaars van de kippersaanhangwagen geconfronteerd met vele verschillende fabrikanten, merken, configuraties, en productverklaringen van verkooppersoneel alvorens een zij semi kippersaanhangwagen te kopen. Uiteindelijk kunnen zij worden verblind en onbekwaam te beginnen. Dan wat is een goede zijkippersaanhangwagen? Welke goede kwaliteiten zou een aanhangwagen moeten hebben? Als leider die van CIMC opleggers, is CIMC zijkippersaanhangwagen zeker de beste keus, met mooie verschijning en goede kwaliteit kopen.

CIMC Zij Semi Tipper Trailer

CIMC Zij Semi Tipper Trailer voor Verkoop

Hoe te om een zijkippersaanhangwagen te kiezen?

1. Het zwaartepunt van de zijkippersaanhangwagen zo laag mogelijk moeten zou zijn

De structuur van het zijontwerp van de kippersaanhangwagen redelijk moeten zou zijn. Volgens de lading van de zijkippersaanhangwagen, het type van goederen, de wegvoorwaarden en de drijfgewoonten van de bestuurder, zou het systeem moeten worden gepland en worden ontworpen om aan verschillende gebruiksvereisten te voldoen. De CIMC zijkippersaanhangwagen heeft dezelfde configuratie, de laagste grondontruiming in de industrie, geschikte verrichting, het veilige en stabiele drijven!

2. Het zij semi gewicht van de kippersaanhangwagen

Het eerste bedrijf in de industrie om de materialen van het super-sterktestaal op zij semi kippersaanhangwagen toe te passen die, effectief het gewicht van het voertuig verminderen op de voorwaarde van onveranderde lading. Momenteel, hebben de belangrijkste load-bearing delen van de zij semi kippersaanhangwagen volledig het gecombineerde gebruik van staal met hoge weerstand en super-sterktestaal, met stabiele materialen en goede prestaties gerealiseerd.

3. Verwerkingstechnologie

Tegenwoordig, met de popularisering van mechanische automatisering, hebben vele fabrieken fundamentele geautomatiseerde verrichtingen in blanking, lassen en andere processen in het zij semi de verwerkingsproces van de kippersaanhangwagen gerealiseerd, en het productieproces is over het algemeen zeer verbeterd.

Na zich het lassen en het vormen, is het noodzakelijk om processen zoals oppervlaktezandstralen en roestverwijdering uit te voeren, om de adhesie van de verf beter te verhogen.

4. verven met spuitbus

De verf van de CIMC zij semi kippersaanhangwagen wordt gelijk bespoten, en de dekking moet uitvoerig zijn. De polyurethaanverf heeft hoge helderheid, duurzaamheid en verdwijnt niet langzaam.

5. De kwaliteit van toebehoren moet betrouwbaar zijn. De prijzen van assen, binnenlandse assen en de binnenlandse assen van het gemeenschappelijke ondernemingsmerk en ingevoerde assen zijn zeer verschillend. In termen van kwaliteit, heeft de praktijk bewezen dat het absoluut juist is om te krijgen wat u voor betaalt.

CIMC Zij Semi Tipper Trailer voor Verkoop - hoe te om een zijkippersaanhangwagen te kiezen?

zijkippersaanhangwagen in fabriek

De zij semi Voorzorgsmaatregelen van de kippersaanhangwagen

Besteed aandacht aan de structuur en de lassers, achtervolgen niet alleen goedkope zij semi kippersaanhangwagen.

In feite, zijn er twee belangrijke redenen voor het barsten van Zij Semi Tipper Trailer: men is het onredelijke structurele ontwerp, en andere is de mislukking van het productieproces.

In termen van structuur, worden het grootste deel van Zij Semi Tipper Trailer van de aanhangwagenfabrikanten in de industrie direct aangepast aan het ontwerp van gewone zijwandaanhangwagen. Maar in feite, omdat dit type van Zij Semi Tipper Trailer een stortplaatsfunctie heeft, is de kracht op het sub-kader, de diagonale steun, enz. ingewikkelder dan dat van railcar.

In termen van vakmanschap, aangezien huidige Zij Semi Tipper Trailer hoofdzakelijk door kleine fabrikanten wordt gemaakt, zijn de gebruikte lassenambachten en de materialen ongelijk. om zich prijzen te verminderen en op de markt te richten, vaak voor komt de scherpe hoeken.

CIMC Side Semi Tipper Trailer for Sale

Details van CIMC zij semi kippersaanhangwagen

Daarom wanneer het kopen van Zij Semi Tipper Trailer, besteed aandacht aan verscheidene zeer belangrijke spanningspunten zoals diagonale vastbindende punten, opschortingsribben, en sub-kaders. Wat meer ervaren bedrijven versterken vaak deze gebieden, en tegelijkertijd zijn zij ook bijzonderder over lassers en materialen.