Contacteer ons
Amy

Telefoonnummer : +86-18602011234

WhatsApp : +8618602011234

Hoe te om een Semi Aanhangwagen van de Brandstoftanker te kiezen?

January 13, 2021

Hoe te om een semi aanhangwagen van de brandstoftanker te kiezen?

1.What vloeistof u wilt vervoeren

Benzine en Diesel. De aanhangwagens van de benzinetank in het vervoer van benzine en diesel worden gebruikt worden gewoonlijk gemaakt van koolstofstaal dat. Een aanhangwagen van de koolstofstaaltank is een goedkope bouw en bovenal, is het gemakkelijk te verwerken. U kunt roestvrij staal en aluminium de aanhangwagens van de legeringstank ook kiezen. Nochtans, zullen de kosten van deze twee opties hoog zijn.

Triaxle fuel truck trailerTriaxle fuel truck

De verschillende vloeistoffen hebben verschillende die vereisten vandaar het materiaal voor de bouw van benzine wordt gebruikt, zullen de diesel en de eetbare de tankaanhangwagen van de 3 asolie verschillend zijn. De verschillende vloeistoffen hebben verschillende chemische en fysieke kenmerken die een lange weg in het bepalen van de keus van de aanhangwagen van de benzinetank om te maken gaan.

Dit wordt gewoonlijk vervoerd in een de tankaanhangwagen van de aluminiumlegering omdat het kan vermijden vervuilend vloeistoffen. De aanhangwagen van aluminium wordt is ook van een groot voordeel gemaakt dat wanneer het aan schoon-uit komt. Opnieuw, is het lichaam volledig ingekapseld gebruikend isolatiematerialen die in het minimaliseren van het verlies van hitte helpen. Meer dan dat, is het een lichtgewichtbouw die efficiënte volumemogelijkheden, in tegenstelling tot de bouw aanbieden van de staalaanhangwagen die op de een of andere manier zwaar neigt te zijn.

35CBM de Aanhangwagen van de brandstoftanker voor de Fabrikant van de Verkoopprijs35CBM de Aanhangwagen van de brandstoftanker voor de Fabrikant van de Verkoopprijs

2.Choose de juiste specificatie

Tankdikte – de dikte van de tank is zeer belangrijk. Het wordt altijd geadviseerd om een dikkere brandstoftank te gebruiken, vooral wanneer het vervoeren van hopen van brandstof. De dikte van materialen in bouw worden gebruikt is een belangrijke factor in het bepalen van de levensduur van uw brandstoftank die. De oliecapaciteit is 10-22 ton, en de zware vrachtwagenchassis kunnen worden geselecteerd. De grote op zwaar werk berekende tankwagens met een brandstofcapaciteit van 28 ton of meer, die over lange afstanden kunnen worden vervoerd, kunnen zware vrachtwagens of opleggers gebruiken.

 

Onze semi aanhangwagens van de brandstoftank hebben verschillende capaciteiten, 20 kubieke meters, 35cbm, 40cbm, 60cbm.

De tank capaciteit-u kan volgens de capaciteit van de opslagtank kiezen. Dit zal afhangen van de hoeveelheid brandstof u wilt vervoeren om aan uw behoeften te voldoen. Als uw behoeften te hoog zijn, kies een aanhangwagen die u kan helpen het aantal reizen verminderen en het vereiste aantal bereiken. De algemene ladingscapaciteit is 5-8 ton, en u kunt een grote en lichte vrachtwagenchassis kiezen.

45CBM Olietankervrachtwagen45CBM Olietankervrachtwagen

Voorzorgsmaatregelen voor het gebruiken van diesel tanker

1. om de netheid van de aanhangwagen van de brandstoftanker te verzekeren, zouden de tanker van de vrachtwagenbrandstof en het systeem van de olielevering regelmatig moeten worden schoongemaakt, en de interne en externe verbindingen van de twee einden van de slang van de olielevering vaak met smeerolie moeten zouden worden met een laag bedekt. De aanhangwagen van de brandstoftanker voor verkoop is gemakkelijk en geschikt te demonteren. Maak de dieselaanhangwagen op tijd na het beëindigen van het werk schoon om ervoor te zorgen dat de binnenkant van de pijp schoon is!

2. Het gebruik en het onderhoud van de oliepompen van olietankeraanhangwagens zullen in strikte overeenstemming met hun gebruik en onderhoudsinstructies worden uitgevoerd!

3. Alvorens bij te tanken de verrichting, u een machtspool moet gebruiken in de natte grond op te nemen, zou de aanhangwagen die van de brandstoftanker band aan de grond zetten moeten worden aan de grond gezet, en de statische elektriciteit zou tijdens de verrichting moeten worden gehandhaafd!

4. De netto klep van de de aanhangwagenveiligheid van de brandstoftanker en de filter zouden vaak moeten worden gecontroleerd en worden schoongemaakt!

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om een Semi Aanhangwagen van de Brandstoftanker te kiezen?  3

Olietankeraanhangwagen voor Verkoop

5. Het semi de aanhangwagen en de pijpleidingssysteem zou van de brandstoftanker regelmatig moeten worden schoongemaakt. De aanhangwagen van de brandstoftanker controleert regelmatig of de verbindingen van het pijpleidingssysteem goed worden verbonden en de verbinding is betrouwbaar!

6. De aanhangwagen van de brandstoftanker elektrostatische riemen overeenkomstig de specificaties moeten zou installeren. Wanneer de statische elektriciteit de uiterst hoge concentratie van brandbaar gas ontmoet die in de auto blijven, zal het exploderen. De elektrostatische riem zal vaak tegen het autolichaam, enz. wrijven, en de ruimte die aan statische elektriciteit naar voren gebogen is kan effectief worden verwijderd. Statische elektriciteitsgevaren om ervoor te zorgen dat het lichaam niet wordt berokkend.