Contacteer ons
Amy

Telefoonnummer : +86-18602011234

WhatsApp : +8618602011234

Nieuwe en Gebruikte de Aanhangwagenfabrikanten en Leveranciers van de Brandstoftanker

January 19, 2021

Hoe werken de vrachtwagens van de brandstoftanker?

1.Bottom ladingssysteem van de aanhangwagen van de opslagtanker
Wat vult de bodem? Belangrijke componenten voor bodem die vullen: De belangrijkste onderdelen van bodem het vullen zijn het systeem van de uitlaatgasterugwinning, anti-morserijsysteem, onderzeeklep, Europese standaardtankmond, controlehoofd, SO2 contactdoos, antistatisch systeem, bodem ingeblikte API schakelaar.

In de vorige semi aanhangwagen van de brandstoftank, gieten wij olie in de tank van het mangat boven de tankaanhangwagen. Voeg een speciale oliepomp bij het achtergedeelte van de aanhangwagen van de benzinetanker toe om de het omgekeerde lading en leegmaken van diesel te realiseren.
Nu, de veiligheid doen verbeteren, heeft CIMC productie allen van de olietankeraanhangwagen het bodem vullende proces.

laatste bedrijfsnieuws over Nieuwe en Gebruikte de Aanhangwagenfabrikanten en Leveranciers van de Brandstoftanker  0

2.Subsea klep
Onderzeeklep (noodsituatie afgesloten klep). Eenvoudige verrichting, tijdbesparend, veiligheid en milieubescherming. Als de kracht te groot is, zullen de pijpleiding van het autolichaam en het tanklichaam automatisch losgemaakt worden, en de automatische centreerduiker en de duurzame lente zullen nog verzegeld blijven, en het middel in de tank zal niet lekken, daardoor verzekerend de veiligheid van de olietankeraanhangwagen.
Wanneer wij niet kunnen openen omdat er geen luchtbron of andere redenen zijn, kunnen wij de cilinderzuigerstang openen en het manueel openen.
De druk-evenwichtige onderzeeklep wordt gebruikt voor tankervrachtwagens met verschillende compartimenten, die het afzonderlijke lading en leegmaken van verschillende tanks kunnen uitvoeren. Het ontwerp met drie richtingen vereenvoudigt de pijpleiding, vermindert de gemakkelijk te werken, en veilig en betrouwbare lading.
De pneumatische afgesloten klep is geïnstalleerd bij de bodem van de tankertank en kan worden bijgetankt. De interne druk van de klep is klein, is de stroom groot, en er is een verwijderde groef op de flens van het kleplichaam.

laatste bedrijfsnieuws over Nieuwe en Gebruikte de Aanhangwagenfabrikanten en Leveranciers van de Brandstoftanker  1

3.European standaard de tankdekking van de aluminiumlegering

Tijdens het vullende proces van het anti-overstromings ontdekkende systeem, wanneer het vloeibare niveau de opsporingspositie bereikt, zal het ontdekkende systeem automatisch alarmeren om de lading van de olie tegen te houden.
De ingebouwde ademhalingsklep houdt de interne druk van de CIMC de tankaanhangwagen van de 3 asbrandstof voor verkoopstal en evenwichtig met de externe druk wanneer het vervoeren van olie.

Is de Europese standaard de tankdekking van de aluminiumlegering ook een mangatdekking. Het is gewoonlijk op de bovenkant van de olietank, heeft de tankdekking ingebouwde ademhaling en noodsituatie uitlaatfuncties. CIMC de diesel aanhangwagen heeft een olie en gasterugwinningsklep, olie gat meten, anti-overstromingssonde die op de mangatdekking, enz.
Wanneer de druk van het apparaat van de noodsituatieuitlaat in de brandstoftank scherp toeneemt, zal het automatisch openen om de druk in de brandstoftank vrij te geven, daardoor verhinderend ongevallen en zeer verbeterend de veiligheid van olievervoer. Zijn verhindert het morserij-bewijs ontwerp tankervrachtwagens in het geval van een ongeval worden verzegeld.

laatste bedrijfsnieuws over Nieuwe en Gebruikte de Aanhangwagenfabrikanten en Leveranciers van de Brandstoftanker  2

Het experiment van de waterinjectie: om de hoogte te verzekeren van tanklichaam wordt verzegeld en de lekkenolie te vermijden die

De opsporing van de luchtdruk: om ervoor te zorgen dat de olie en het gas niet onder op hoge temperatuur, vluchtig zullen maken en de veiligheid van het voertuig terwijl het drijven en het parkeren zullen verzekeren.

Nadat de productie van de cimc aanhangwagens wordt voltooid, moet het in de inspectieruimte worden geïnspecteerd om te controleren of de tank tekorten (onzuiverheden, enz.) heeft om potentiële veiligheidsgevaren te verhinderen.

laatste bedrijfsnieuws over Nieuwe en Gebruikte de Aanhangwagenfabrikanten en Leveranciers van de Brandstoftanker  3