Contacteer ons
Amy

Telefoonnummer : +86-18602011234

WhatsApp : +8618602011234

Profiel QC

1. Kwaliteitsbeleid

CIMC voorziet globale klanten van betrouwbare speciale voertuigproducten en de dienst die aan de vereisten van wetten en verordeningen voldoen, cultiveert de „klant-Gecentreerde“ kwaliteitscultuur, en neemt „samenkomende klanteneisen“ als uitgangspunt van alle activiteiten en verantwoordelijkheid van al personeel. Bovendien vestigt CIMC het kwaliteitsbeheersysteem met constante verbetering, controleert alle verbindingen, verbetert onophoudelijk productkwaliteit en versterkt de capaciteit van het creëren van waarde.

Cimc Trailers For Sale in China  - used and new kwaliteitscontrole 0
(1) kwaliteitsbeleid
Voorzie globale klanten van betrouwbare speciale voertuigproducten en de dienst die aan de vereisten van wetten en verordeningen voldoen

Het strategische Plaatsen: Ons bedrijf poogt één van hoofdleveranciers van het eersteklas moderne het vervoersmateriaal van de wereld en de dienst volgens klanteneisen te worden, creeert klant het betrouwbare merk, de regelmatige en gezonde groei, houdt en tot maximumwaarde voor klanten, aandeelhouders en personeel leidt.

(2) cultiveer de „klant-Gecentreerde“ kwaliteitscultuur en neem „samenkomende klanteneisen“ als uitgangspunt van alle activiteiten en verantwoordelijkheid van al personeel.

Het concept „klant-Gecentreerd, leidt tot Waarde want de Klanten“ in praktijk moeten worden gebracht. Naast veranderingen in concept door middel van opleiding en consensus propaganda, is het belangrijker om het „klant-Gecentreerde“ het werksysteem met inbegrip van op te zetten: Opstelling een organisatie die zich op de eisen van de vergaderingsklant concentreren; Vestig het bedrijfsproces die zich op de eisen van de vergaderingsklant concentreren; Voer het verrichtingsmechanisme uit die zich op de eisen van de vergaderingsklant concentreren; Ontwikkel het beheersysteem die zich op de eisen van de vergaderingsklant concentreren.

Cimc Trailers For Sale in China  - used and new kwaliteitscontrole 1

(3) vestig het kwaliteitsbeheersysteem met constante verbetering, controleren alle verbindingen, verbeter onophoudelijk productkwaliteit en versterk de capaciteit om waarde tot stand te brengen.

CIMC voorziet klanten van de producten van uitstekende kwaliteit en de dienst krachtens het vermogen van het systeem eerder dan zijn voordelen in één aspect. Alle relevante factoren met inbegrip van personeel, machine, grondstoffen, verwerkingsprocédé, testmethode en milieu worden gecontroleerd door de de doeltreffende controletechnologie en methodes te gebruiken om stabiele kwaliteit te handhaven.

Cimc Trailers For Sale in China  - used and new kwaliteitscontrole 2

2. Kwaliteitsdoelstelling
Het proces van het kwaliteitsbeheersysteem met inbegrip van: het beheersproces, het steunproces en de klantgerichte processen zijn gepland volgens de vereisten om de doeltreffende werking van het kwaliteitsbeheersysteem onder de regeling van het plan te verzekeren. Momenteel, is het kwaliteitsbeheersysteem onder goede verrichting en speelt een belangrijke rol in kwaliteitsbewaking. Bovendien maakt ons bedrijf voortdurende verbetering in het kwaliteitsbeheersysteem.