Mahlertype 6 Axle Rear End Dump CIMC Bulk Tippende Aanhangwagen

Basisinformatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: CIMC
Certificering: CE
Modelnummer: de aanhangwagen van de eindstortplaats
Min. bestelaantal: 1 eenheid
Prijs: USD 14000-25000/Unit
Verpakking Details: Container, Bulklading of ro/ro-het verschepen
Levertijd: 25-30 de werken
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 300 Eenheid/Eenheden per Maand
Type: oplegger Gebruik: Vrachtwagenaanhangwagen
OEM Nr.: Kippers Semi Aanhangwagen Landingsgestel: Op zwaar werk berekend Landingsgestel
Koningsspeld: 90#/50# Kleur: Facultatieve klanten
Productnaam: stortplaatsaanhangwagen Remsysteem: WABCO-klep
Hoog licht:

Mahler Type 6 Axle Tipping Trailer

,

Mahler End Dump Bulk Tipping Trailer

,

CIMC Bulk Tipping Trailer

6 Axle Truck End Dump Semi-Aanhangwagen capaciteit-CIMC Vervaardiging

 

Productomschrijving:

De aanhangwagen van de Beëindigenstortplaats volgens gebruik kan in twee belangrijke categorieën worden verdeeld: één behoort tot het niet-wegvervoer met zware en super zware stortplaatsaanhangwagen draagt grote Mijnbouw, techniek en hoofdzakelijk andere vervoertaken, gewoonlijk en graafwerktuigen ondersteunend het gebruik van.

Een andere categorie behoort tot het wegvervoer met licht, middel, draagt het type gewone Tipper Semi Trailer grint, grond, hoofdzakelijk steenkool en ander los goederenvervoer. Gewoonlijk gebruikt samen met laders.

 

Onderhoudsspecificaties voor Tipper Semi Trailer Hydraulic Lifting-Systeem:
1.Check het de filterelement van de olieterugkeer en het element van de luchtfilter binnen de hydraulische olietank voor puin belemmerden en maakten elke halve maand schoon, en vervangen om de zes maanden het hydraulische element van de de terugkeerfilter van de olietank en het element van de luchtfilter.

2.The de hogere en lagere steunen van de oliecilinder moeten met vet (boter) op tijd worden gevuld. Men adviseert dat de oliecilinder met vet eens elke 120 keer of 15 dagen wordt gevuld. Na langdurig van niet-gebruik, moet u het vet opnieuw vullen nogmaals;

3.Check de hydraulische olie voor verkleuring of verslechtering elke week. Als er om het even welke verkleuring of verslechtering zijn, vervang op tijd de hydraulische olie. Verander de olie volgens verschillende gebieden en seizoenen. Over het algemeen, is het meer aangewezen om de olie in April en Oktober te veranderen. Wanneer u vindt dat de brandstof ontoereikend is, zou u het op tijd moeten toevoegen.

 

Hoofdspecificatie:

Algemene afmeting: 11000*2500*4000mm
Volume: 80-100T
Assen: 6 assen
Opschorting: Op zwaar werk berekende mechanische opschorting
Tippend systeem: hydraulische cilinder 196
Band 24 eenheden
Koningsspeld 90#
Landingsgestel JOST
Remsysteem WABCO
Elektrosysteem 24V, LEIDENE lichten

 

6 Axle Dump Truck-Aanhangwageneigenschappen:

1.The het chassis van de beroemde fabrikant wordt gebruikt, en het chassis keurt geavanceerde technologie goed en is betrouwbaar in prestaties alle Toebehoren beroemd fabrikantenproduct in binnen- en buitenland .they worden gekocht, worden geïnspecteerd en worden gebruikt volgens het document van het kwaliteitssysteem goedkeuren om de goede prestaties van het voertuig te verzekeren.
2.Semi-de stortplaatsaanhangwagens keurt mahler type (t-type) of het enige type van cilinder drijvende koppelstang (goed F-type) of recht vóór het hoogste type hydraulische opheffende mechanisme. Wij kiezen in binnen- en buitenland hydraulisch delen .vice van premiemerken kader en de autosleutels worden gemaakt van de plaatlassen van het voordeelmangaan en de kromming van de mangaanplaat. Het dooslichaam heeft blik en de rechthoekige vorm .they is het opheffen kracht met hoge weerstand en krachtige.
3.Dumper de aanhangwagenvrachtwagen wordt toegepast op weg, spoorweg, elektriciteit, water, mijnmiddelen van bulkladingvervoer.

 

Mahlertype 6 Axle Rear End Dump CIMC Bulk Tippende Aanhangwagen 0

De semi aanhangwagen van de Beëindigenstortplaats voor verkoop

Mahlertype 6 Axle Rear End Dump CIMC Bulk Tippende Aanhangwagen 1

semi de capaciteitsprijs van de stortplaatsaanhangwagen

Contactgegevens
admin

WhatsApp : +8618615201305